Gibus logo Gibus logo

Villa with pool

  • typology: Private residence
  • place: Varese, Italy
  • Installed Gibus products: Click Cable
  • Gibus Atelier: COGIM SRL
Immagine di anteprima (orizzontale)
Immagine di anteprima (squadrata)
Immagine di anteprima (verticale)
Destinazione

This house in the province of Varese is the result of a renovation of a 1960s building designed by Arch. Moretti. To complete the work, it was necessary to find a system of vertical solar shading capable of blending "silently" with the particular architectural structure.

The product line chosen was Click Cable, elegant and discreet, which, in this project, covers the entire surface of the house without distorting the aesthetic concept. After the installation, in fact, the context is not altered and the visual perception remains harmonious and pleasant with the difference, compared to building before, boasting an exceptional energy performance.

The project also presents interesting aspects from the technological point of view: all the blinds integrate a state-of-the-art home automation system using Somfy systems. In a project like this, the survey was fundamental and took a few days and, once completed, the installation was completed by two teams in a week.

Request Informations
Go to the Privacy Policy page

* campi obbligatori

After the installation the context is not altered and the visual perception remains harmonious and pleasant with the difference, compared to building before, boasting an exceptional energy performance.

newsletter-white

Stay up to date with all the news from Gibus, subscribe to the newsletter.