My Logo
Home

Villa with garden

  • typology: Private residence
  • place: Prato - Italy
  • Installed Gibus products: Med Twist + Glisse + Segno
  • Gibus Atelier: STEMA DI SALVINI PAOLO
Immagine di anteprima (orizzontale)
pergola_med_twist_Prato12
Immagine di anteprima (squadrata)
pergola_med_twist_Prato13
Immagine di anteprima (verticale)
pergola_med_twist_Prato14
Destinazione

Project needs

To create an oasis of about 90 square metres near the swimming pool, divided into a sun area and a lounge area, so that the owner would be able to take full advantage of the outdoor space.

Project features

The owners of this house wanted to enhance the area around the pool in their garden, with a shaded area where they could have lunch or dinner outdoors and enjoy the sun with all creature comforts. Two Med Twist bioclimatic pergolas were installed in an unusual corner configuration, sharing one of the supporting legs, in such a way as to obtain two distinct communicating environments: the first, for the table and chairs; the second, for some sunbeds. The pergolas were placed on a specifically laid pavement, to which they were fixed to obtain maximum stability. The result is a structure with strong aesthetic impact and evident sturdiness: a stable, resistant and durable designer product. 

Request Informations
Vai alla pagina della Privacy
pergola_med_twist_Prato15

The result is a structure with strong aesthetic impact and evident sturdiness: a stable, resistant and durable designer product.

  • pergola_med_twist_Prato01
  • pergola_med_twist_Prato02
  • pergola_med_twist_Prato03
  • pergola_med_twist_Prato04
  • pergola_med_twist_Prato05
  • pergola_med_twist_Prato06
  • pergola_med_twist_Prato07
  • pergola_med_twist_Prato08
  • pergola_med_twist_Prato09
  • pergola_med_twist_Prato10
  • pergola_med_twist_Prato11
newsletter-white

Stay up to date with all the news from Gibus, subscribe to the newsletter.